Ràdio Gelida en Twitter...

Notícies

MARATÓ DE CANÇONS A RÀDIO GELIDA PER LA MARATÓ DE TV3

14 Noviembre de 2015

El programa “La Lluna en un Cove” de Ràdio Gelida es solidaritza amb la Marató de TV3 d’enguany, destinada a la diabetis i la obesitat.

+ ver más...

EL COR CORAL·LÍ DE BARCELONA ACTUA A GELIDA

14 Noviembre de 2015

El Cor Coral·lí de Barcelona serà a Gelida el proper dissabte 21 de novembre. El concert será a partir de 2/4 de 9 del vespre a la Sala d’Actes del Centre Cultural i interpretaran “300 Anys d’Història”, un espectacle musical per a totes les edats, creat pel mateix cor des del guió, fins l'arranjament i l'escenografia.

+ ver más...

L'AJUNTAMENT DE GELIDA VALORA POSITIVAMENT L'ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA FUNIFIRA 2015

11 Noviembre de 2015

Al voltant de 4.300 visitants han gaudit de la fira temàtica d'oci ferroviari i maquetisme i les activitats paral·leles. S'han servit més de 4.500 tiquets degustacions gastronòmiques, de vi, cava, embotits i postres. Més de 1.600 persones han pogut pujar a l’emblemàtic funicular de Gelida. 

+ ver más...

TALLER: NO TINC TEMPS PER EDUCAR

14 Noviembre de 2015

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida, juntament amb la Llar d’Infants “El Montcauet” i la Diputació de Barcelona, organitzen el taller “No tinc temps per educar”.

+ ver más...

III DIADA DELS VAILETS DE GELIDA

14 Noviembre de 2015

Avui dissabte, els Vailets de Gelida organitzen la seva diada castellera.Recuperant la tradicó impulsada per la primera generació de la camisa verd poma, avui, Gelida tornarà a tenir castells a partir de les 5 de la tarda a la Plaça de la Vila.

+ ver más...

EXPOSICIÓ: 50 ANYS ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL CASTELL DE GELIDA.

06 Noviembre de 2015

L'Associació d'Amics del Castell de Gelida us convida a la inauguració de l'exposició commemorativa dels 50 anys de la fundació de l'Associació, el pròxim divendres 6 de novembre a les 20h al Centre de Promoció Turística / Aula del Funicular.

+ ver más...

OBERT EL TERMINI PER PRESENTAR UN CARTELL PER SANTA LLÚCIA A GELIDA

14 Octubre de 2015

S’obre el termini per participar en el concurs de cartells per a Santa Llúcia 2015 a Gelida.

+ ver más...

CONVOCATÒRIA OBERTA DEL XV GUARDÓ SANTA LLÚCIA SOLIDÀRIA

14 Octubre de 2015

Des de l’Ajuntament de Gelida s’ha obert la convocatòria del guardó de Santa Llúcia solidària, que enguany, arriba a la seva XV edició.

 

+ ver más...